Category: Champagne

 
€69,50

R & L Legras champagne komt uit de grand cru gemeente Chouilly: R & L legras. De gebroeders Legras kozen Gerard Barbier als wijnmaker van hun domein. Hij was degene die R & L Legras op de wijnkaarten van restaurants met Michelin-sterren kreeg, dat is geen makkelijke klus. Omdat de druiven voor de Blancs de Blancs exclusief afkomstig zijn uit de gemeente Chouilly, de familie heeft daar 20 hectaren wijngaard, heeft de champagne van R & L Legras recht op de status van Grand Cru.

€47,50

R & L Legras champagne komt uit de grand cru gemeente Chouilly: R & L legras. De gebroeders Legras kozen Gerard Barbier als wijnmaker  van hun domein. Hij was degene die R & L Legras op de wijnkaarten van restaurants met Michelin-sterren kreeg, dat is geen makkelijke klus. Omdat de druiven voor de Blancs de Blancs exclusief afkomstig zijn uit de gemeente Chouilly, de familie heeft daar 20 hectaren wijngaard, heeft de champagne van R & L Legras recht op de status van Grand Cru.

€67,50

Een elegante champagne met een zeer fruitig aroma waarin tonen van rood fruit en citrusvruchten zijn te herkennen. Als de champagne een paar minuten geademd heeft worden deze tonen rijper, warmer en zoeter met hints van cacao poeder en hazelnoot. Het mondgevoel is rijk en cremig met een zachte mousse.

€45,95

De Brut Premier is rijk en vineus; een wijn met diepgang en tegelijkertijd fijn geschakeerd, een wijn met elegantie en structuur. Opvallend is de ragfijne mousse. Het koolzuur lijkt wel versmolten met de wijn. Een Champagne om aandachtig te ontdekken.

€39,59

Legras Brut Blanc de Blancs voert het unieke predikaat Grand Cru. De Champagne van Legras is zeer verfijnd,elegant en droog van smaak. Drinkend van deze Champagne wordt elke dag een feestdag.

€22,75

Legras Brut Blanc de Blancs voert het unieke predikaat Grand Cru. De Champagne van Legras is zeer verfijnd,elegant en droog van smaak. Drinkend van deze Champagne wordt elke dag een feestdag.