Category: Elzas

 
€9,95

De geur en smaak bieden gul en aanlokkelijk fruit waarin kruisbes en mirabel op de voorgrond komen. Mooi droog en toch gul en rond. De familie Blanck verstaat de kunst om wijnen met een ‘toegift’ te maken. Hier vertaalt zich dat in een verleidelijk bloemenbouquet, rijp en aanlokkelijk fruit, en een fraaie minerale finale.

€17,95

Good riesling, to be enjoyed in the glass or used in sauces. Ideal as a starter wine before moving on to the main wine. Will do very well with white fleshed fish, such as sole or fresh-water fish. Baked cod with olive oil and lemon.

€13,95

In de geur ontdekken we al dat deze pinot gris zeer aromatisch en karaktervol is. Er is een aanlokkelijke kruidigheid alsmede de exotische geur van lentebloemen. Frisse wijn met een zwoele smaak en een lange afdronk.

€22,50

Fonkelend gouden wijn met bloemige en kruidige tonen in de neus. De smaak biedt verleidelijk citrusfruit (citrus en grapefruit), lychees en abrikozen met de frisheid van passievruchten.

€14,75

Fijne en zeer delicate mousse. Zeer zuivere smaak, aroma?s van wit fruit en bloemen Een mousserende wijn die absoluut gelijkwaardig is aan Champagne.

€16,50

Fijne mousserende wijn. Zalm rose van kleur. Aroma?s van rode bessen, aardbeien en rood fruit, delicaat en fris. Vol charme en elegantie. Heerlijk!

€35,25

Mooie goudgele kleur. Intense, complexe neus. Aanvankelijk springt het fruit van de Riesling op de voorgrond. Later komen de gerookte geur van de Tokay en de kruiden van de Gewurztraminer naar boven.

€9,50

Fraaie, helder strogele kleur. Opwekkend, fris geurend en bloemig boeket met daarin een lichte kruidigheid. Soepele frisse smaak, zonder harde zuren. Met een opvallende zachtheid en tegelijkertijd finesse en elegance op afdronk.

€11,50

Zuivere, frisse wijn. Kruidige en fruitige aroma’s. De wijn heeft een soepele frisse smaak en is goed in balans.

€11,50

Het droge van de Riesling druif, zijn mineraliteit, frisse zuren en aroma’s van citrus en bloemen zijn mooi in balans met het fruit en de zachtheid van de Pinot Gris druif. Mooi, elegant en goed in balans.

€12,50

De strogele kleur wordt gevolgd door een fijne, subtiele en zacht florale neus. De stevige, ronde, brede en krachtige smaak bezit ook heerlijk fruit, terwijl de afdronk wordt gekenmerkt door een lichte kruidigheid. Zuiver, verfrissend, rond.

€13,25

Deze Riesling Vieilles Vignes (oude wijnstokken) heeft zeer intense aroma’s waarin mandarijn te herkennen is. Open wijn met een mooie structuur en rijpe zuren.

€13,25

De meest opvallende van de Elzas wijnen met zijn bijzondere, bijna geparfumeerde aroma?s. Rozenblaadjes, lychee, muskaat, weidebloemetjes, je vindt het allemaal terug in deze smakelijke Gewurztraminer.